Salgsbetingelser

Kontakt Evas

Telefon: 900 31 656

E-post: evasmat.no

Besøksadresse

Giljavegen 50, 5200 Os

Firmainformasjon

Evas / Lynghaug Invest AS

Org. nr: 989266071

Priser

Alle priser inkluderer merverdiavgift, miljøgebyr og andre avgifter. Totalprisen for kjøpet, varer og frakt vil fremkomme før bestilling og betaling. Kampanjer og tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker. Vi tar forbehold om trykkfeil på pris, beholdning og informasjon i nettbutikken.

Betaling

Vi bnytter oss av Nets betalingsløsning og kjøper kan velge mellomå betale med Visa, Mastercard eller Maestro. Ønsker du å betale direkte til vår bankkonto eller vis Vipps, ta kontakt.

Når du legger inn en bestilling i nettbutikken vil du motta en ordrebekreftelse.

Vi behandler ordren så snart vi har mottatt den.

Angrerett og retur

Som forbruker har du mulighet til å benytte deg av angreretten om du likevel ikke ønsker produktet du har bestilt, innen 14 dager etter at du mottar varene. For at du skal kunne returnere varen må den være uskadet og originalemballasjen inntakt. Husk å vedlegge utfylt angreskjema som du fikk tilsendt med bestillingsbekreftelsen. Du må selv dekke alle kostnader knyttet til returen, men om returen skyldes feil eller mangler ved varen vil denne bli dekket av oss.

Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Uavhentede pakker

Utleveringsstedet sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor og sender ut en påminnelse om den ikke hentes. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss. Vi forbeholder oss retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Dette gebyret dekker våre kostnader ved behandlingen av returen. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Personlig informasjon

Når du er kunde hos oss oppbevarer vi informasjon som navn, telefonnummer og adresse. Vi behandler persondata i henhold til Lov om Personopplysninger. Om du ønsker at vi skal slette informasjonen om deg, ta kontakt på post@evasmat.no.

Aldersgrense

For å handle hos oss må du være minst 18 år.