Kyllingboller med chili og hvitløk

Kyllingboller kan brukes til mye, som tilbehør til pasta, smårett eller som en tapasrett.

Jeg steker bollene i stekeovnen, enkelt og greit, men det går selvfølgelig å steke dem i stekepannen.

Bollene kan gjøres klare i god tid på forhånd, settes kaldt og stekes rett før servering. De egner seg godt til å fryses.

 

Ingredienser

  • 400 gram kyllingkjøttdeig
  • 2 ss mango chutney (medium)
  • 1 hakket rød chili uten frø
  • 2 hakkede hvitløksfedd
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 grader over- og undervarme.
  2. Bland sammen alle ingrediensene godt sammen
  3. Form bollene med to skjeer og satt den på bakepapirkledd stekeplate.
  4. Stekes i stekeovn i ca. 7 - 10 minutter til bollene er gjennomstekte.